Wandkast op maat

Maak een afspraak

Wandkast op maat laten maken?

Al enige tijd op zoek naar een wandkast op maat om de ruimte in uw woonkamer optimaal te benutten? Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast waar u naar op zoek bent. Het liefst heeft u natuurlijk een maatwerk kast die precies voldoet aan de wensen die u voor de wandkast heeft. Misschien wilt u een deel van de wandkast met deuren afgesloten hebben en een ander deel juist weer niet. Het kan ook zijn dat u graag een deel van de wandkast hoger zou zien dan het andere deel. Hoe de perfecte wandkast op maat eruitziet, is voor iedereen verschillend, er zijn namelijk zoveel wensen en smaken op het gebied van interieurinrichting. Daarom is een op maat gemaakte wandkast voor in de woonkamer een ideale oplossing, dan kunt u de wandkast helemaal ontwerpen naar eigen behoefte.

  • Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Dankzij onze eigen productie bent u bij ons vaak goedkoper uit;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.
Wandkast op maat gemaakt

Een wandkast op maat voor een aantrekkelijke prijs

Een ander voordeel van een op maat gemaakte wandkast is dat u de ruimte van een vertrek optimaal kunt benutten. U zit niet vast aan standaardmaten die misschien helemaal niet in uw ruimte passen. Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem kunnen wij een wandkast voor u maken op de gewenste kamerhoogte of kamerbreedte en ook alles daar tussenin. Wij hebben de kennis, de expertise en het vakmanschap in huis om deze droomkast in onze eigen werkplaats te produceren. Hierdoor krijgt u een unieke wand kast op maat voor in de woonkamer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dankzij onze eigen productiemiddelen bent u soms stukken voordeliger uit.

Vakmanschap van ontwerp tot en met de montage

Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem werken we al 30 jaar alleen met duurzame materialen. Onze maatkasten zijn van een uitstekende kwaliteit mede door onze vakkundige productie. Ook onze montagedienst is zeer ervaren, zij kunnen de op maat gemaakte wandkasten en inbouwkasten op maat op een vakkundige wijze bij u thuis in de woonkamer of op kantoor plaatsen. Hierdoor zorgen wij dat het hele proces van het ontwerpen van de op maat gemaakte wandkast tot aan de plaatsing op een deskundige wijze wordt afgehandeld, waardoor we ook 15 jaar garantie kunnen geven op ons maatwerk. De levertijden zijn kort waardoor u ook niet lang hoeft te wachten op uw unieke wandmeubel.

Wandkast op maat

Een luxe wandkast op maat voor iedere stijl

Een wandkast op maat kan helemaal samengesteld worden naar uw wensen. Ook als u op zoekt bent naar een boekenkast die een hele wand beslaat. Bijna alles is mogelijk. We werken met een breed scala aan decors waardoor de wandkast volledig aan kan sluiten op het bestaande interieur. Indien nodig kan de kasten op maat voor in de woonkamer voorzien worden van laden en deuren en ook hier zijn tal van mogelijkheden omdat het maatwerk is. Het materiaal heeft door zijn 38 mm dikte een mooie luxe uitstraling. Komt u gerust eens langs in de showroom om de materialen voor de maatwerk wandkast te bekijken.

Offerte voor een wand kast op maat?

Een maatwerk wandkast voor in de woonkamer wordt door Kastenstudio Pinchetti & Van Caem helemaal op uw wensen afgestemd. Hierdoor is het onmogelijk om nu al een exacte prijs te geven. Onze deskundige medewerkers maken voor u een voorstel waarin zij uw wensen en voorkeuren meenemen. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte. Natuurlijk kunnen we hierna nog het ontwerp aanpassen, totdat het helemaal aan uw wensen en budget voldoet. Na uw goedkeuring kunnen wij de op maat gemaakte wandkast in productie nemen. En voordat u het weet, staat uw wandkast op maat bij u thuis of op kantoor.

Een maatwerk wandkast voor zakelijke ruimtes

Een op maat gemaakte wandkast is ook zeer geschikt voor de zakelijke ruimte. Het is een stijlvolle plek om ordners of anders kantoormaterialen in op te bergen. Doordat het hier om maatwerk gaat, kunnen wij bijvoorbeeld de hoogte tussen de planken zo aanpassen dat u zelfs de hoogste ordner of andere spullen er in kwijt kunt. Ook als u andere wensen heeft, bijvoorbeeld afgesloten deuren van de wandkast kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Kom gerust eens langs in de showroom in Ridderkerk om onze producten en materialen te bekijken.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op