Een maatwerk wandkast voor in de woonkamer?

Bent u op zoek naar een mooie wandkast voor in de woonkamer van uw huis? Een wandkast volledig op maat die aan al uw wensen voldoet? Dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te zoeken. Pinchetti & Van Caem kasten is dé specialist in het maken en plaatsen van de mooiste kastenwanden op maat. Dus als u de woonkamer wilt aankleden met een mooie wandkast, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Inmiddels zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van maatwerk meubelen. Daarnaast hebben we door de jaren heen inmiddels meer dan 1000 maatwerk kasten naar tevredenheid geplaatst. We durven onszelf zeker een echte kastenspecialist te noemen en we geven standaard 15 jaar garantie op al onze kastenwanden. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in uw woonkamer maximaal wordt benut.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen;
  • We zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van kasten op maat;
  • U krijgt 15 jaar garantie op al onze wandkasten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

Een passende wandkast in de woonkamer

Pinchetti & Van Caem Kasten is volledig gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van wankasten in de woonkamer. De maatwerk kast wordt volledig gemaakt zoals u dat wilt. We maken de kast kamerbreed en kamerhoog als u dat wenst. Maar u kunt ook zelf bepalen hoe diep de kastenwand op maat moet worden, wat u maar wilt. Daarnaast zijn we niet bang voor een uitdaging. Zit er een vreemde knik in de muur, of heeft u in de woonkamer een schuin plafond? Dat is geen enkel probleem. We maken de wandkast volledig op maat zodat deze in elke lastige ruimte past. Een wandkast gaat tientallen jaren mee, dus u kunt er nog jarenlang van genieten. Wanneer u door ons een wandkast laat maken en laat plaatsen in de woonkamer, dan kunnen besparingen oplopen tot maar liefst 40%.

Woonkamer wandkast

Stel uw woonkamer wandkast samen met ons

Wij willen natuurlijk dat er een wandkast wordt gerealiseerd die letterlijk aan al uw wensen voldoet. Daarom bent u van harte welkom in onze kasten showroom in Ridderkerk. We kunnen in alle rust en onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken. Als u ons laat weten wat de afmetingen ongeveer zijn, of eventueel foto’s mee kunt nemen van de woonkamer. Dan kunnen we eens goed kijken water allemaal mogelijk is. Zo kunnen we alvast eens kijken naar de kleur, de kastinrichting en de materialen. Het is zelfs mogelijk om verlichting in de wandkast te plaatsen. Wanneer we een kast hebben samengesteld en u bent akkoord met de prijs. Dan doen we altijd nog een controle bij u thuis of de afmetingen wel correct zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de wandkast in de woonkamer gegarandeerd past.

Een wandkast voor in de woonkamer

Laat uw wandkast door onze experts monteren

Vanzelfsprekend zorgt Pinchetti & Van Caem kasten ervoor dat de wandkast zorgvuldig in de woonkamer wordt geplaatst. De montage wordt dan ook gedaan door onze specialisten met jarenlange ervaring in het monteren van kasten. We kunnen ervoor zorgen dat de kastenwand binnen één dag in de woonkamer staat. Daarnaast zorgen we ervoor dat de woonkamer na afloop keurig netjes wordt achtergelaten. U hoeft nadien dus niet zelf de rommel op te ruimen, maar u kunt gelijk genieten van een mooie wandkast op maat in de woonkamer. Als u bij ons een maatwerk kast afneemt, dan profiteert u van besparingen tot maar liefst 40%. Hoe kan dit? Wij voeren namelijk het gehele traject van A tot Z zelf uit. Dus vanaf het ontwerp tot het afmonteren van de wandkast, zonder tussenpartijen. Bent u geïnteresseerd in een van onze maatwerk kasten? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Ridderkerk. Dan gaan we samen zitten voor een prachtige maatwerk wandkast in de woonkamer.

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem scoort een 9,6 uit 10 op basis van 179 beoordelingen via Kiyoh.nl