Wandmeubel op maat

Kastenstudio Pinchetti & Van Caem produceert voor u de droomkast waar u naar op zoek bent. Met een wandmeubel op maat (zoals een boekenkast op maat) wordt namelijk de ruimte in uw vertrek optimaal gebruikt. Wij kunnen voor u de wandmeubel op maat produceren in onze eigen werkplaats. Niet alleen maken wij de wandmeubel op maat die precies aansluit op uw wensen en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Maar dankzij onze eigen productie kunnen wij u zeer aangename prijzen bieden, alsof u het meubelstuk rechtstreeks bij de fabriek koopt zonder tussenpartij. Het wandmeubel en de kastinrichting laten we bij u thuis of op kantoor plaatsen door onze eigen montage dienst, we hebben inmiddels al duizenden kasten succesvol geplaatst. Bovendien krijgt u op elke wandmeubel op maat 15 jaar garantie. Kortom: of u nu op zoek bent naar meubilair voor een inloopkast of een volledige kastinrichting, wij maken het op maat!

  • Kastenstudo Pinchetti & Van Caem heeft inmiddels al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, hierdoor kunnen besparingen oplopen tot 40%.

Maak een afspraak

Plan een afspraak bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomkast, maatwerk meubel of een van onze andere maatwerk producten. Als u de onderstaande velden heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraak te maken in onze showroom aan de Noordenweg 14-16 in Ridderkerk.

Een moment geduld aub.

De prijs van een wandmeubel op maat

Doordat al onze schuifdeurkasten, tv-meubels en kastinrichtingen maatwerk zijn, kunnen wij u niet exact vertellen wat de kosten zijn. Voor een exacte prijsopgave kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom, gebruik maken van ons informatieformulier of even telefonisch contact opnemen (via 0180 424 875). Als u ons laat weten wat uw wensen en de bijbehorende afmetingen zijn, maken onze adviseurs graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke wandmeubel op maat.

Onze showroom in Ridderkerk

Wilt u een keer langskomen om een aantal wandmeubelen op maat te bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. We zijn gevestigd in Ridderkerk en maken graag tijd voor u vrij zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. We laten je graag alle materialen en houtsoorten zien die we kunnen gebruiken voor het realiseren van uw droomkast. Benut de beschikbare ruimte dus optimaal met een van onze maatwerk meubelen.

Naast een wandmeubel op maat kunt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem ook terecht voor een groot aantal andere maatwerk meubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze schuifkasten op maat, kastenwanden en tv-kasten?

Onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor een vrijblijvend advies.

Locatie Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Noordenweg 14-16
2984 AG Ridderkerk
tel. (0180) 424 875

Relevante websites | Beoordeling 9,5 uit 10 op basis van 114 reviews via Kiyoh.nl