Wandmeubel op maat

Maak een afspraak

Wandmeubel op maat laten maken

Bent u op zoek naar een wandmeubel op maat? Dan is uw zoektocht gelukkig voorbij. Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem bent u terecht voor al uw op maat gemaakte kasten, van wandmeubels en boekenkasten tot schuifdeurkasten en zelfs complete winkel- en kantoorinterieurs.

  • Inmiddels hebben we al meer dan 12.500 schuifdeurkasten geplaatst;
  • We denken graag met u mee om uw droomkast mogelijk te maken;
  • U koopt uw kast rechtstreeks bij de fabriek, besparingen lopen op tot 40%.

Op al onze maatwerk wandmeubels bieden we standaard vijftien jaar garantie. Dat zegt meer dan voldoende over de betrouwbaarheid van de producten die we maken. Dankzij onze ervaring van 30 jaar kunnen we u topkwaliteit maatwerk wandmeubilair aanbieden. Die vervaardigen we allemaal uit eigen huis. Daardoor zijn we in staat kwaliteitskasten te leveren, waarvan de prijzen tot wel tot 40 procent lager zijn dan wanneer u ergens anders een vergelijkbaar meubelstuk zou kopen.

Wandmeubel op maat

Perfecte uitstraling met een wandmeubel op maat

Uw huis en alles daarin weerspiegelen uw stijl en persoonlijkheid. En soms is het niet gemakkelijk om net dat ene wandmeubel te vinden dat precies voldoet aan uw persoonlijke stijl. Ongetwijfeld kiest u voor een meubelstuk dat uw huis de perfecte uitstraling geeft en voldoende functionaliteiten bevat. Een dergelijk gepersonaliseerde en op maat gemaakte wandmeubel maakt namelijk het verschil tussen een gewoon huis en uw thuis, waar u zich helemaal comfortabel in voelt.

Optimale ruimte in een wandmeubel op maat

Met een op maat gemaakt wandmeubel bent u verzekerd van optimale kastruimte. Op maat gemaakte meubels hebben immers als voordeel dat ze meer ruimte bieden dan kant-en-klare kasten. Dat houdt in dat u elke centimeter ruimte nuttig kunt gebruiken. Wij bieden maatwerk kasten en maken het wandmeubel precies volgens de afgesproken afmetingen. Samen met u gaan we na welk ontwerp het beste geschikt is voor het wandmeubel van uw dromen. Een extra pluspunt is dat u het eindproduct heel flexibel kunt indelen.

Zelf uw maatwerk wandmeubel ontwerpen

Als u naar een gewone meubelzaak gaat, dan kan het heel moeilijk zijn om een wandmeubel te vinden die aan al uw wensen voldoet. Een op maat gemaakte wandmeubel kan helpen om uw woonruimte te maximaliseren, of het nu een lege muur is die ingebouwde planken nodig heeft of een hoek van de kamer waar kant-en-klare meubelstukken niet helemaal in passen. De kast specialisten van Kastenstudio Pinchetti & Van Caem zitten graag samen met u rond de tafel om de door u gewenste wandmeubel op maat te ontwerpen en te bouwen.

Rekening houden met ergonomie

Overigens kunnen op maat gemaakte meubels een belangrijke bijdrage leveren aan een goede gezondheid. Van bureauhoogte tot de locatie van veelgebruikte laden en belangrijke delen in huis of kantoor, elk meubelstuk heeft de juiste plaatsing, grootte en configuratie nodig om ervoor te zorgen dat u er gezond, gelukkig en comfortabel gebruik van kunt maken. Wanneer uw wandmeubel op maat is ontworpen en gebouwd, dan bent u ervan verzekerd dat rekening wordt gehouden met een voor u ideale ergonomie.

Wandmeubel op maat gemaakt

Benadruk uw persoonlijke stijl in het wandmeubel

Bent u niet al te kieskeurig over uw meubels of heeft u geen tijd om een specifiek ontwerp voor uw huis te selecteren, dan past een kant-en-klaar wandmeubel waarschijnlijk het beste bij uw behoeften. Hebt u echter zeer specifieke vereisten of zoekt u naar een uniek stuk dat precies aansluit op uw behoeften aan ruimte en stijl, dan is een aangepaste kastenwand op maat net iets voor u. De aanschaf van een op maat gemaakte wandmeubel bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem levert u een besparing op tot wel 40%! Dit is mogelijk dankzij het feit dat we alle meubels in eigen huis maken. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u ook nog eens verzekerd van een vakkundige montage.

Met zorg en liefde vervaardigd

Dat een eenmalig, op maat gemaakt meubelstuk heel erg verschilt van een kast die in massaproductie wordt gemaakt, hoeft geen betoog. De hoeveelheid tijd en zorg die wij in onze wandmeubels investeren, is immers veel groter. Dat ziet u terug in de zeer hoge kwaliteit van het eindproduct. Onze op maat gemaakt meubels en wandkasten zijn haast te vergelijken met een prachtig kunstwerk. Wanneer u uw wandmeubel na voltooiing ontvangt, dan zult u onmiddellijk zien dat er een enorme hoeveelheid tijd, zorg, arbeid, maar bovenal liefde in de creatie ervan is gegoten. Het resultaat is een fantastisch meubel waar u jaren plezier van zult hebben!

Veelzijdigheid met een wandmeubel op maat

Op maat gemaakte wandmeubels bieden de broodnodige veelzijdigheid. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes met extra planken voor de boeken die u graag leest voor het slapengaan. Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een praktisch wandmeubel voor de gastenkamer of droomt u al jaren over een stijlvolle schuifdeurkast op maat als blikvanger in uw zitkamer? Welke functie u ook wilt of nodig hebt voor uw wandmeubel op maat, wij kunnen u daarbij helpen. Geef ons uw wensen door en onze meestermeubelmakers werken aan een op maat gemaakte wandmeubel die aan al uw wensen voldoet.

Hoogwaardige materialen die lang meegaan

Om de kosten laag te houden, wordt kant-en-klaar meubilair meestal gemaakt van materialen van inferieure kwaliteit. Bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem worden onze op maat gemaakte meubels echter vervaardigd van hoogwaardige materialen. Zij gaan daarom erg lang mee. De garantie van 15 jaar die wij op al onze wandmeubels bieden, geeft aan dat wij het volste vertrouwen hebben in de kwaliteit die we bieden. U mag er van op aan dat u precies het gewenste meubelstuk krijgt met de hoogste kwaliteit tegen de beste service. Neem snel contact met ons op voor een prachtig wandmeubel op maat.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op