Zolderkast op maat voor een schuine wand

Maak een afspraak

Ga voor een schuine kast op zolder

U heeft een mooie, ruime woning, inclusief een zolder. Omdat u hier graag gebruik van maakt, wilt u ook daar kasten kunnen plaatsen. De zolderkamer is vaak een lastige plek om in te delen en in te richten. Bent u daarom op zoek naar een schuine kast voor op zolder? Dan wordt u bij Kastenstudio Pinchetti & Van Caem direct geholpen. Wij verzorgen al 30 jaar de beste zolderkasten op maat. Omdat wij aandacht bieden aan de klant en zijn of haar woning, weten wij precies welke kast geschikt is. Tevens hechten wij veel waarde aan precisie, waardoor een kast op maat altijd past, in elke soort woning.

  • Kastenstudio Pinchetti & Van Caem heeft al 30 jaar ervaring;
  • Bespaar tot 40% op prachtige zolderkasten op maat;
  • De kasten zijn van uitstekende kwaliteit dankzij eigen productie en het gebruik van duurzame materialen.
Zolderkast op maat schuine wand

Schuine kast voor de zolder op maat

Waarschijnlijk heeft u in elke ruimte van uw huis wel 1 of meerdere kasten staan. Dat is niet voor niets natuurlijk. Deze opbergers hebben veel charme en zorgen ervoor dat uw kamers er te allen tijde netjes en opgeruimd uitzien. De meest lastige keuze die u zult moeten maken, bij het aanschaffen van een nieuwe kast is: welke is de juiste voor mij? Kastenstudio Pinchetti & Van Caem raadt altijd aan te gaan voor een kast op maat voor een schuine wand voor op zolder. De reden hiervoor is dat u op die manier optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die uw woning te bieden heeft. Woonwinkels bieden veelal standaard maten aan, waardoor deze niet altijd perfect passen in elke woning. Door de exacte afmetingen van uw woning te hanteren, maken wij uw inloopkast onder een schuine wand helemaal in orde. Een kast op zolder met schuine wand is op die manier al snel beschikbaar en fantastisch in gebruik. De dagen van het onhandig doen met uw spullen en geregeld uw hoofd stoten zijn daarmee definitief voorbij. Weet u al wat voor een kast u wilt op uw zolder? Wij horen graag uw wensen en gaan gelijk aan de slag.

Kies gelijk de juiste zolderkast voor een schuine wand

Natuurlijk maken wij uw schuine kast voor de wand op zolder, maar hoe deze eruit mag gaan zien, is helemaal aan u. Als u het doet, doe het dan goed! Ons aanbod hierin is erg groot. Naast dat de kast de juiste afmetingen voor uw zolder krijgt, wilt u ook dat het een genot voor het oog is. Met die reden kunt u zelf de houtsoort en andere materialen kiezen. Daarbij is het ook van belang een keuze te maken in het soort (schuif)deur dat de kast gaat krijgen. Met een kast op zolder met een schuine wand is veel te doen, mits u het juiste materiaal gebruikt. En daar zorgen wij uiteraard voor. Kom eens langs in onze showroom, wij laten u graag zien wat er mogelijk is. Hier kunt u direct een keuze maken uit de verschillende houtsoorten bijvoorbeeld. Tevens kan er direct een afspraak gemaakt worden voor het opmeten en monteren van uw nieuwe zolder kast op maat. Zo gaan wij samen efficiënt te werk en kunt u al snel genieten van deze mooie investering. De schuine wand die misschien al jaren een doorn in het oog was, zal nu een echte eyecatcher worden. Het voordeel is namelijk: door een schuine kast te plaatsen voor de schuine wand op uw zolder, valt het niet eens meer op dat de muur schuin is. Een optisch effect dat veel teweeg brengt.

Zolderkast op maat met schuifdeuren

Waar u rekening mee moeten houden bij een schuine kast

In principe heeft een schuine wand kast alleen maar voordelen. Toch zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden, wanneer u een schuine kastenwand op zolder in huis neemt. Allereerst wordt uw kast perfect op maat gemaakt, er zal geen centimeter meer onbenut blijven. Zorg er dus goed voor dat de ruimte leeg en schoon is, zo blijft vuil niet langer zitten en blijft de kamer netjes. Daarnaast had u wellicht een ander meubel opgeborgen tegen de schuine wand. Zoek hiervoor alvast een nieuwe plek in huis. Zo kunt u direct genieten van een nieuwe kastinrichting en de schuine wandkast met veel plezier inrichten. De overige zorgen zijn geheel voor ons, gezien onze monteurs al jarenlange ervaring hebben en exact weten hoe zij met dit soort schuine hoeken om moeten gaan. Wanneer u een afspraak maakt komt een van onze vakmensen langs om de ruimte voor de zolderkast op maat op te meten en kunnen wij direct aan de slag gaan.

Een schuine kast van Kastenstudio Pinchetti & Van Caem

Waarom u kiest voor een schuine kast van onze kastenstudio? Dat is eenvoudig: wij hebben namelijk al 30 jaar ervaring op het gebied van kasten en ruimtes opmeten en installeren. Daarnaast bieden wij ook altijd de beste kwaliteit en krijgt u dat voor een voordelige prijs. Doordat wij direct bij de fabrikant inkopen, besparen wij op een hoop inkoopkosten. Daar geniet u als klant van mee. Door deze manier van werken bespaart u namelijk tot 40% op de kosten van een zolderkast op maat, in vergelijking met woonwinkels. Daarnaast geven wij u maar liefst 15 jaar garantie op uw nieuwe wandmeubel op maat. Op die manier doet u nooit een miskoop en kunt u altijd terugkomen wanneer u nog vragen of aanvullende wensen heeft. Dankzij onze eigen montagedienst kunnen wij uw nieuwe kasten snel en professioneel installeren. Met onze snelle levertijden en dienstverlening, geniet u al van deze hernieuwde ruimte in uw woning, voordat u het weet. Wij werken voor de klant en vinden het daarom belangrijk dat wij aan al uw wensen voldoen. Kom daarom zeker eens langs in de showroom, om te bespreken waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Omdat wij altijd duidelijk overleggen, afspraken maken en uw belang hoog in het vaandel hebben, krijgt u altijd de schuine kast op maat die u wenste.

Meer weten?

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u tijdens openingstijden terecht voor vrijblijvend advies

Afspraak maken

Bekijk onze prijsvoorbeelden

De kosten van een kast op maat zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kastindeling. Bekijk een aantal van onze prijsvoorbeelden

Prijsvoorbeelden

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag! Laat uw telefoonnummer achter of stuur ons direct een bericht via het formulier

Neem contact op